Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.654

Nihal Olçok, Erdoğan'dan sonra Bahçeli'ye de seslendi: Yüzük ve dosyaya dikkat çekti

15 Temmuz darbe girişiminde oğlu ile birlikte öldürülen Erol Olçok’ın eşi Nihal Olçok, “Sayın genel başkan Devlet Bahçeli, kabul ederseniz bayramda bir acı kahvenizi içmeye gelmek isterim. Belki birazda acıları konuşuruz” diyerek Bahçeli’den randevu istedi.

Nihal Olçok, Erdoğan'dan sonra Bahçeli'ye de seslendi: Yüzük ve dosyaya dikkat çekti

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde eşi Erol Olçok ile oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslendi.

“MHP’den AKP’ye sitem: Biz Erol Olçok ve oğlunun öldürülmesinin üzerine böyle gittik mi” şeklindeki tweet’i alıntılayan Olçok, Bahçeli’nin grup toplantısında elinde tuttuğu dosya ve ‘Allah bana yeter’ yazılı yüzüğe dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

 “Sayın genel başkan Devlet Bahçeli, kabul ederseniz bayramda bir acı kahvenizi içmeye gelmek isterim. Belki birazda acıları konuşuruz. Hakikati, hakikatli bir biçimde. Nasip… Ben yüzükten değil ama o elinizle tuttuğunuz dosyadan ümitliyim.”


ERDOĞAN’A SESLENMİŞTİ

Olçok, geçtiğimiz günlerde Ayşe Ateş ile görüşen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslenmişti. Erdoğan’ın danışmanı olan eşi Erol Olçok ile oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşan Nihal Olçok, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sayın Recep Tayyip Erdoğan ben de bu fotoğraftaki iki kişinin katillerini arıyorum. Hala! Ayrıca Ayşe Ateş hanımefendi ile görüşmenize çok mutlu oldum. Yarının sahibi Allah’tır diyorum.”



Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli Nihal Olçok