Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nureddin Nebati, hakkındaki 'bilim kurulu üyesi' yorumlarına bela okudu

Sosyal medya üzerinden hakkında yapılan paylaşımlara kayıtsız kalmayan Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bilim kurulu üyeliğine dair yorumlara bela okudu.

Nureddin Nebati, hakkındaki 'bilim kurulu üyesi' yorumlarına bela okudu

Nureddin Nebati’nin İstanbul Esenler Belediyesi bünyesinde 2012 yılında kurulan Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nin, bilim kurulu üyesi olması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Bilim kurulu üyeliği hakkında çok sayıda paylaşımda bulunulan Nebati, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan bir kullanıcıya 'Alla belanızı versin' dedi ve 'ben bir bilim adamıyım' diye ekledi.

Nebati şunları yazdı:

“Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun. Kimden ne zaman nerede ücret almışım? Ben bir bilim adamıyım.

2012 yılından beri harika işler yapan şehircilik ve kentleşme politikalarına akademik katkılar sunan bilim kurulunda bulunmam sizi niye rahatsız ediyor.

Üstelik bu çalışmaları herhangi bir ücretle değil tersine aklımızın zekatı diye tamamen ücretsiz yapmış biriyim. Ahlaksızlığın da bir sınırı yok mu?”

Nebati, 2021 yılında bakanlık görevine getirilmişti. Nebati, Mayıs 2023’te düzenlenen seçimin ardından Mersin’den milletvekili seçilerek koltuğu Mehmet Şimşek’e bırakmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Mehmet Şimşek Nureddin Nebati Sosyal Medya

İlgili Haberler