Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Öğrencisi tarafından vurulmuştu: Son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan için bugün cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Nazif Yılmaz, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür de katıldı.

Öğrencisi tarafından vurulmuştu: Son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki özel bir lisede öğrenci olan yabancı uyruklu Y.K., Aralık 2023 tarihinde öğretmenleri ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan’la yaşadığı sorunlar nedeniyle okuldan atılmıştı. 

TÖREN DÜZENLENDİ

Okuldan atılma sebebi olarak Oktugan'ı sorumlu tutan Y.K., okula gelerek Oktugan'ı vurmuştu. Hastanede hayatını kaybeden Oktugan'a bugün cenaze töreni düzenlendi. 

Eyüpsultan Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Nazif Yılmaz, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, İbrahim Oktugan'ın eşi Fatma Oktugan, oğlu Görkem Oktugan, öğretmenler ve öğrencileri katıldı. 

Cenazede Oktugan'ın eşi Fatma Oktugan ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. İbrahim Oktugan, Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedildi. 



Haber Kaynağı : 12punto

eyüpsultan İbrahim Oktugan