Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

ÖSYM Başkanı Ersoy Ali Koç ile görüştü: 'Biz bu konuda çok duyarlıyız'

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) yapılacağı okulların etrafında gürültü yapılmaması uyarısında bulundu. Prof. Dr. Ersoy ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısı nedeniyle Ali Koç ile görüştü.

ÖSYM Başkanı Ersoy Ali Koç ile görüştü: 'Biz bu konuda çok duyarlıyız'

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) yapılacağı okulların etrafında gürültü yapılmaması uyarısında bulundu.

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren sınav öncesi Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısı nedeniyle Ali Koç ile görüşen Prof. Dr. Ersoy şunları söyledi:

"Kadıköy'de 49 okulda sınav yapıyoruz, Fenerbahçe Kulübü genel kurulunun yapılacağı yere yakın 3 okulumuz var, diğerleri uzak. Üyelerin Kadıköy'e giderken oluşturabileceği trafik yoğunluğunu ve gürültüyü düşündük. Bu konuda alınabilecek tedbirler konusunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile görüştük. Ali Koç, 'biz bu konuda çok duyarlıyız' dedi ve bütün üyelere gerekli hatırlatmaları yapacaklarını söyledi."


Haber Kaynağı : İHA

ÖSYM Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy Ali Koç