Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası'na polis müdahalesi!

Türkiye’nin dört bir yanındaki özel sektör öğretmenleri, Ankara’da bir araya geldi. Polis, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önüne yürümek isteyen, Özel Özel Öğretmenler Sendikası üyelerine sert müdahalede bulundu.

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası'na polis müdahalesi!

Türkiye’nin dört bir yanındaki özel sektör öğretmenleri, Ankara’da bir araya geldi. Polis, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önüne yürümek isteyen Özel Öğretmenler Sendikası üyelerine sert müdahalede bulundu.

Polis, Özel Özel Öğretmenler Sendikası üyelerine alandan ayrılmaları gerektiğini bildirdi.

Sendikanın yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

''Bugün burada birçok talebimizi bir kez daha dile getirmek için Milli Eğitim Bakanlığı önünde toplandık. Sendikasının karşılık veren öğretmenler burada bir arada geldi. Bizi bir araya getiren aynı zamanda söylenen bir yalandır. 2 buçuk yıldır asgari ücret düzenine karşı sürdürdüğümüz mücadele toplum tarafından anlaşılmış, sahiplenilmiş, patronlar köşeye sıkışmıştır.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Yusuf Tekin şubat ayında yaptığımız görüşmede 3 formülden bahsetti. Taban maaş başta olmak üzere diğer yan hakların ÖMK’nin içerisine gireceğini, özel sektör öğretmenlerin hakkını alacağını kendisi ifade etti. Ortada bir yalan var. Bugün burada bu yalana karşı dikilmek, yalanın sahibinin yüzüne yalanı çalmak için toplandık. Görüyoruz ki patron derneklerinin masasından ayrılmayan Yusuf Tekin bugün burada yok.''


Haber Kaynağı : 12punto

Özel sektör öğretmenleri sendikası Ankara