Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Özgür Özel, masasındaki son anketi açıkladı: 'AKP ile farkı...'

Masasındaki son anket sonuçlarını açıklayan CHP lideri Özgür Özel, AKP ile aralarındaki farkın 4 puana çıktığını söyledi. Özel, SGK borçları tartışması hakkında da "Belediyelerimize Erdoğan'ın talimatıyla darbe girişimi var" dedi.

Özgür Özel, masasındaki son anketi açıkladı: 'AKP ile farkı...'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada konuşma yapan Özel, partisinin oy oranını açıkladı. Panorama TR Araştırma Şirketi'nin anket sonuçlarını paylaşan Özel şöyle konuştu:

"Geçen aya göre partimiz oyunu yarım puan arttırdı, AKP yarım puan kaybetti. CHP yüzde 35,4 ile yine birinci parti AKP yüzde 31 küsur bir oyla ikinci parti. Yerel seçimlerdeki 1,8'lik farkı her ay istikrarlı bir şekilde arttırarak şu anda 4 puana çıkarmış durumdayız."

'BURSA'DA BIRAKTIĞINIZ BORÇ 30 MİLYAR, NE KONUŞUYORSUNUZ?'

Özel, belediyelerin SGK borçlarının tahsilatı hamlesine dair tartışma hakkında da, "Elimizi kolumuzu bağlamaya çalışan bir iktidar var. Başaramayacaklar" dedi. Özel "'SGK'ya belediyelerin borcu çok tahsile vereceğiz' diyorlar. SGK'ya belediyelerin borcu hep çoktu. Sadece Bursa Belediyesinden bize kalan borcu 30 milyar ne konuşuyorsunuz? Türkiye'nin en borçlu belediyeleri AK Parti'den CHP'ye geçen belediyeler. Elimizi kolumuzu bağlamaya çalışan bir iktidar var. Başaramayacaklar'' diye konuştu.

'ERDOĞAN'IN TALİMATIYLA DARBE GİRİŞİMİ'

Özel, "Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimin iptal edilmesi yargı yoluyla darbe girişimiydi 'Osmanlı tokadı atacağız' diyenler demokrasi tokadıyla kendilerine geldi sandık, gelmemişler. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla CHP'li belediyelere mali darbe girişiminde bulunuluyor" ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

AKP anket sonuçları en borçlu belediyeler Özgür Özel