Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta 1 asker şehit olduğunu açıkladı.

MSB tarafından yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2024 tarihinde, arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta kahraman silah arkadaşımız P. Asb. Çvş. Mehmet Ali Horoz şehit olmuştur. Temas esnasında 3 terörist etkisiz hale getirilmiş, bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.


ACI HABER AİLEYE ULAŞTI

Operasyonda şehit olan askerin Kahramanmaraş'taki ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi. Onikişubat ilçesine bağlı Hasancıklı Mahallesi'ndeki şehidin evine gelen yetkililer aileye başsağlığı diledi. Mehmet Ali Horoz'un yakınları aldıkları acı haber ile gözyaşlarını tutamadı. Şehidin yarın öğle namazını müteakip Hasancıklı Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Hasancıklı Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Mehmet Ali Horoz şehit MSB