Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Peru'nun başkenti Lima'da yolcu otobüsü kazası

Peru'nun başkenti Lima'nın yakınlarındaki Magdalena del Mar bölgesinde meydana gelen trajik kaza, iki yolcu otobüsünün çarpışması sonucu gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle otobüslerden biri kontrolden çıkarak bir yaya geçidine daldı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti ve 31 kişi yaralandı.

Peru'nun başkenti Lima'da yolcu otobüsü kazası

Peru'da iki yolcu otobüsünün karıştığı kazada, bir otobüsün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti ve 31 kişi yaralandı. Olayın ardından acil sağlık ekipleri ve kurtarma görevlileri hızla bölgeye sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, soruşturma devam ediyor.

İki yolcu otobüsü çarpıştı

Peru’nun başkenti Lima yakınlarındaki Magdalena del Mar bölgesinde iki yolcu otobüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yolcu otobüslerinden biri kontrolden çıkarak yaya geçidine daldı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi de yaralandı.

Görgü tanıkları, otobüslerden birinin aşırı hız yaptığını söyledi. Yaralıların otobüste bulunan yolculardan oluştuğu ifade edildi.

Çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, yaya geçidinden geçen bir kişinin kontrolden çıkan otobüsü fark ettiği ve kaçmaya çalıştığı sırada otobüs ile elektrik direği arasında kalarak hayatını kaybettiği görüldü. Otobüs, ayrıca kırmızı ışıkta bekleyen bir motora da çarparken, motor sürücüsünün son anda kaçarak kurtuldu.

 


Haber Kaynağı : İHA

hastane kaza otobüs Peru