Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Profesör kabus olarak bilinen Süleyman Zoroğlu hakkında iddianame hazırlandı

Kamuoyunda 'profesör kabus' olarak bilinen ve hakkında istismar iddiası olan psikiyatrist Süleyman Salih Zoroğlu hakkında iddianame hazırlandı.

Profesör kabus olarak bilinen Süleyman Zoroğlu hakkında iddianame hazırlandı

İstanbul’da dikkat dağınıklığı, sınav stresi gibi nedenlerle Türkiye’nin dört bir yerinden Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'ndeki kliniğine gelen çocuklara “istismara uğramışsınız” diyerek çoklu kişilik bozukluğu teşhisi koyduğu iddia edilen Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkında iddianame hazırlandı.

BirGün’den Timur Soykan’ın haberiyle gündeme gelen Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkında hazırlanan 151 sayfalık iddianamede, psikiyatristin çocukları kendi tutacağı bir eve yerleştirmeye ve yurt dışına göndermeye çalıştığı yer aldı.

KETAMİN VERİP "BACIHANE"LERE YERLEŞTİRMEYE ÇALIŞTIĞI İDDİASI

Habertürk'ün aktardığı iddianamede Zoroğlu’nun hayvanlara yapılan ameliyatlarda kullanılan ketamin maddesini sulandırarak çocuklara verdiği ve onları uyuşturucu maddeye bağımlı hale getirdiği ileri sürüldü. Ayrıca çocukları ailesini öldürmekle telkin ettiği, hatta “bacıhane” ismini verdiği eve yerleştirip ardından yurt dışına götürme planı yaptığı kaydedildi. 

İDDİANAME HAZIRLANDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet Suçları Soruşturma Bürosunca hazırlanan iddianamede; tutuklu şüpheli Çocuk Ergen ve Aile Psikiyatrisi Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, yine tutuklu olan yardımcısı Dr. Ahmet Aktaş, Asistan Dr. Zeynep Akgü, Süleyman Salih Zoroğlu’nun eşi diş hekimi Özgül Zoroğlu, klinik sekreteri İnci Arslan ve kamuda görev yapan Hüsna Ağca şüpheli olarak yer aldı.


Haber Kaynağı : 12punto

istismar soruşturma Timur Soykan Profesör kabus Salih Zoroğlu