Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Rapçi Sansar Salvo ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti: İntihar etmişti

Rapçi Sansar Salvo, geçtiğimiz aylarda intihara kalkıştığını açıklamıştı. Yatırıldığı akıl hastanesinde tehdit edildiğini söyleyerek kamera kayıtlarının incelenmesini isteyen rapçi, ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti.

Rapçi Sansar Salvo ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti: İntihar etmişti

Sansar Salvo adıyla tanınan ünlü rapçi Ekincan Arslan, X hesabından ard arda açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz aylarda 43 farklı ilaç içerek intihar ettiğini söyleyen rapçi,  yaptığı açıklamalarda; yatırıldığı akıl hastanesinde tehdit edildiğini ve kamera kayıtlarının incelenmesini istediğini belirtti. Ardından ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti.

"HASTANEDEKİ KAMERA KAYITLARI İNCELENSİN"

Ailesinin hukukçu kimlikleriyle kayıtlarını ve banka hesaplarını yasa dışı bir yolla elde ettiğini söyleyen rapçinin paylaşımları şöyle; "Yumuşak odada her seferinde daha uzun süre bağlanmakla tehdit edilerek ve kollarım acı verecek şekilde bükülerek yatırıldığım hastanedeki kamera kayıtlarımın mümkünse incelenmesini istiyorum. Dilekçe de yazacağım Sağlık Bakanlığı'na. @saglikbakanligi"

"AİLEM TELEFON KAYITLARIMI HUKUK DIŞI ŞEKİLDE ELDE ETTİ"

"Ailem senelerdir epikiriz raporlarını kullanarak geçmişte yatırıldığım akıl hastanelerinden temin edilen, telefon kayıtlarımı ve banka hesaplarımı hukukçu kimliklerini kullanarak hukuk dışı şekilde elde etmektedir. @adalet_bakanlik"

"İŞKENCEYE YAKIN MUAMELE GÖRDÜM, AİLEM HİÇBİR ŞEY YAPMADI"

"İki hukukçu işkenceye yakın muamele gördüğüm hastanedeki durum karşısında hastane prosedürüdür diyerek hiçbir şey yapmadı. Hastaneye ödenen ücreti de 14 bin TL kadar yüksek söyledi babam Av. Gazi Arslan. @adalet_bakanlik"

"BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

"İntihar ettiğim güne dair raporu gittim aldım. Paylaşacağım. Triyaj raporunun arada kaynaması olağan bir durumdu. Orada 35.8 derece olan ateşi göstermemeniz lazımdı ne olur ne olmaz. Ne konuştuğunuzu duydum. Bu işin peşini sizi benim zırladığım gibi zırlatana kadar bırakmayacağım o odada."

HASTANE RAPORUNU PAYLAŞTI

"Hastaneyi ben terk etmek istedim de o triyaj yoğunluktan değil sizin müdahaleniz sonucu ortadan kayboldu. Konuştuklarınızı duydum orada."


Haber Kaynağı : 12punto

Sansar Salvo rapçi Adalet Bakanlığı intihar