Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Samsun'da çatı katındaki yatağın altında silah ve mühimmat deposu!

Samsun'da düzenlenen operasyonda bir evin çatı katındaki yatağın altında gizlenmiş silah ve mühimmat deposu bulundu.

Samsun'da çatı katındaki yatağın altında silah ve mühimmat deposu!

Samsun'un Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, bir evin çatı katında silah ve mühimmat bulunduğu bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri ile Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, tehdit, darp, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, kişiyi suç üstlenmeye zorlama gibi suçlarla ilişkilendirilen kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda ekipler, Çarşamba ve Ayvacık'ta 10 şüphelinin ikamet, iş yeri ve araçlarında arama yaptı. Aramalarda biri makineli, 2'si kurusıkı olmak üzere 4 tabanca, 6 av tüfeği, 245 piyade tüfeği fişeği, 935 tabanca fişeği, 6 av tüfeği fişeği, 11 bıçak ve muşta, 291 bin 940 dolu makaron, 2 kök Hint keneviri, 10 gram esrar ile 38 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Bir evin çatı katındaki aramada ise yatağın altında silah ve mühimmat bulunduğu belirlendi.

Gözaltına alınan 2 zanlı, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Haber Kaynağı : AA

kaçakçılık Samsun