Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sancaktepe Belediyesi CHP'ye geçti, 'jakuzi keyfi' gözler önüne serildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi’ne yaptığı ziyarete ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Özkan belediye binasında jakuzi olduğunu söyledi. Ortaya atılan jakuzi iddiaları sonrası eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü paylaşımda bulundu ve iddiaların ispatlanmasını istedi.

Sancaktepe Belediyesi CHP'ye geçti, 'jakuzi keyfi' gözler önüne serildi

CHP, AKP’nin 16 yıldır yönettiği Sancaktepe Belediyesi’ni 31 Mart yerelde seçimlerde yüzde 50,59 oy ile kazandı.

Kazanılan bu zaferle birlikte 2008 yılından beri AKP idaresinde olan belediyenin lüks israfları da gözler önüne serildi.

İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan, yıllardır AKP’nin yönettiği Sancaktepe Belediyesi’nin lüks içinde olduğunu açıkladı. Özkan, “Başkanlık katı 6 bin metrekare, jakuzi, 200 metrekarelik mutfak…’ dedi.

Ruşen Çakır’ın Medyascope kanalında konuşan Özkan, şunları söyledi:  

“Alper Yeğen’i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim.

Başkanlık katı 6 bin metrekare; oda, oda, oda, dinlenme odası, dinleme odası, dinlemen odası, jakuzi, 200 metrekarelik mutfak. Bu nasıl olabilir?

Kamu nasıl böyle yönetilebilir? Aşağıda millet büyük fakirlik çekerken, çadırda iftarlık almak için insanlar varken, bunu nasıl yapabilir bir siyasi yönetim. Bugün AKP’nin kaybetmesi boşuna değil.”

JAKUZİ İDDALARINA HODRİ MEYDAN

Sancaktepe'nin AKP'li eski belediye başkanı Şeyma Döğücü, belediye binasında bulunduğu iddia edilen jakuziyle ilgili paylaşımda bulundu ve söz konusu iddiaların yalan olduğunu söyledi.

Döğücü, belediye binasında jakuzi olmadığını ve bunun ispatlanması için belediyeden canlı yayın açıklaması teklifinde bulundu.

Şeyma Döğücü şu paylaşımı yaptı:

 

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Başkan CHP Şeyma Döğücü Sancaktepe