Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sarıyer'de bulunan müzikholde silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

İstanbul Sarıyer’de bulunan bir müzikhol de müşteri olarak giden 2 kardeş, masada silahlı saldırıya uğradı. Ömer Danış hayatını kaybetti. Kardeşi ise yaralandı. Saldırgan masaya oturan bir konsomatristin eski erkek arkadaşı çıktı.

Sarıyer'de bulunan müzikholde silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Olay dün gece 02.40 sıralarında Sarıyer Huzur Mahallesi’nde bulunan  bir müzikholde meydana geldi. 30 yaşındaki Ömer Danış  ile kardeşi Yunus Danış (21) eğlenmek için olayın gerçekleştiği müzikhole gitti.

MASADA KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU

Müzikholde oturan iki kardeşin masasına bir süre sonra B.S.(37) ile E.K.(19) adlı iki konsomatris geldi. İki kardeş masaya oturan iki konsomatrisle sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra masaya gelen şüpheli biri, iki kardeşe ateş açtı. 

BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Açılan ateş sonucu ağır yaralanan Ömer Danış  hayatını kaybetti. Yunus Danış ise hastanede tedavi altına alındı. Şüpheli şahıs ise olaydan sonra kaçtı. Olayın ardından harekete geçen polis cinayeti kısa sürede çözdü.

KONSOMATRİSİN ESKİ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Yapılan çalışmalarda, saldırıyı Yusuf H. adlı kişinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere göre saldırgan Yusuf H., müşterinin masasına oturan B.S. adlı konsomatris kadının eski erkek arkadaşıydı. B.S. verdiği ifadesinde, Yusuf H. ile müzikholde tanıştıklarını ve 2 ay süre ile görüştüklerini ancak daha sonra sorunlar yaşadığı için bir daha görüşmek istemediğini için ayrıldığını söyledi.

YAKALANDI

B.S., görüşmek istememesine rağmen, şüphelinin kendisine takıntı yaparak sık sık rahatsız ettiğini iddia etti.  Olayın ardından şüphelinin kaçtığı adres tespit edildi. Kısa sürede şüphelinin Tuzla’da bir evde saklandığıı belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla şüpheli yakalandı. Yakalanan şahsın üzerinde olayda kullanıldığı düşünülen bir silahta ele geçirildi. Olayla ilgili çok yönlü çalışmaya devam ediliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Cinayet hayatını kaybetti müzikhol kurşun Polis