Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Şatafatlı düğünle gündeme gelmişti: AKP Gaziantep İl Başkanı istifa etti

AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Çetin, 6 Şubat'taki depremde ailesini kaybettikten 1 yıl sonra yeniden lüks bir düğünle evlenmesiyle gündeme gelmişti

Şatafatlı düğünle gündeme gelmişti: AKP Gaziantep İl Başkanı istifa etti

6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin, geçen günlerde yeniden dünyaevine girmişti. Çetin'in düğününe AKP'nin üst düzey kadroları katılmıştı. Çetin'in şatafatlı düğünü sosyal medyada da tepkilere neden olmuştu. 

Tartışmaların odağındaki il başkanı Çetin, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Çetin’in paylaştığı istifa dilekçesinde şu cümleler yer aldı:

“Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim, 06.07.2023 tarihinde üstlendiğim Akparti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim.

Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn.Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemi ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim”


Haber Kaynağı : 12punto

6 Şubat Gaziantep