Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Saymaz'dan kulis bilgisi: Erdoğan imzasıyla kabinede yeni görevden almalar yaşanabilir

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla, Sağlık Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndaki görev değişiklikleri gündemdeki yerini korurken, kulislerde yeni isimler konuşulmaya başladı.

Saymaz'dan kulis bilgisi: Erdoğan imzasıyla kabinede yeni görevden almalar yaşanabilir

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de yayımlanan 'Gündem Özel' programında siyaset gündemini değerlendirerek yeni kulis bilgilerini izleyicilerle paylaştı. 

Saymaz, kabinedeki değişiklikleri ele alırken, iki bakanın daha görevden alınabileceğine dikkat çekti. Bu değerlendirmeleriyle Saymaz, siyasi arenada olası değişimlere işaret etti.

SAYMAZ ŞÖYLE KONUŞTU:

"Bugünden yarına bir bakan değişikliği bekleniyor diyemem. Bugün görüştüğüm AKP'li kaynaklarım, Cumhurbaşkanının bir hafta arayla bir bakan daha değiştirmeyeceğini söylediler.

Tabii bu değişmeyeceği anlamına gelmez. Fakat özellikle ticaret bakanı Ömer Bolat ile ilgili çok fazla 'istifa edecek, görevden ayrılmak istiyor' duyumları alıyorum."

'BU İŞ ÖMER BOLAT'LA BAŞLAR...'

Diğer aldığım duyum ise, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun görevden alınacağı yönünde. Abdulkadir beyin yakın çevresine bunu sorduğumda ise bu bilgi yalanlanıyor.

Hatta onlar 'önümüzdeki hafta bakanlar kurumu programı hazırlıyoruz nasıl böyle bir şey olabilir?" diyorlar.

Ben de düşünmeden edemiyorum. Galiba Abdulkadir beyin parti içinde ayağını kaydırmak isteyenler var. Başka hiçbir bakan için bunları işitmedim. Ama ben bu iki isim hakkında çok kulis döndüğünü söyleyebilirim."

"Eğer bir bakanla ilgili bir tasarruf yapılacaksa ben bu işin Ömer Bolat'la başlayıp Abdulkadir Uraloğlu ile devam edeceğini düşünüyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Uraloğlu AKP Cumhurbaşkanı değişim istifa