Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçil Erzan'ın avukatı 12punto'ya anlattı: 'Koğuş aynı odası değişti'

‘Fatih Terim Fonu’ adı altında futbol ve iş dünyasından çok sayıda kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle yargılanan Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan'ın cezaevinde Bahar Candan ile kavga ettiği ve koğuşunun değiştiği öne sürüldü. Konuyla ilgili Erzan'ın avukatı Nazlı Karaaslan 12punto'ya özel açıklamalarda bulundu.

Seçil Erzan'ın avukatı 12punto'ya anlattı: 'Koğuş aynı odası değişti'

H. Deniz Yılmaz / 12punto.com.tr

Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan’ın yüksek kâr vaadiyle ‘Fatih Terim Fonu’ adı altında futbol ve iş dünyasındaki birçok kişiden para topladığı dolandırıcılık davası gündemdeki yerini koruyor.

Son olarak Seçil Erzan'ın, 'kara para aklama' ve 'suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Bahar Candan'la kavga ettiği ve koğuşunu değiştirdiği iddia edildi.

Konuyla ilgili Seçil Erzan’ın avukatı Nazlı Karaaslan 12punto’ya konuştu.

"SEÇİL ERZAN YİNE AYNI KOĞUŞTA"

Seçil Erzan’ın koğuşunun değişmediğini söyleyen Karaaslan, “Yine aynı koğuşta. Fakat oradakiler zaten yüksek güvenlikli bir koğuş. Hücre tipi. 2 kişi de kalabiliyorlar. 3'er kişilik de kalınabilecek bir düzenek var. Tek başına kalmak istedi. Çünkü koğuş arkadaşı çok televizyon izliyor. Seçil Hanım çok televizyon izlemeyi sevmiyor” dedi.

Erzan’ın magazin programlarında kendiyle alakalı haberleri gördüğü zaman moralinin bozulduğunu vurgulayan Karaaslan, "O sebeple daha sakin kendi notlarının çalışabileceği, tek kalabileceği bir yere geçmek istedi” diye konuştu.

"BAHAR CANDAN'LA KAVGA ETMEDİ"

Erzan’ın cezaevinde Bahar Candan’la kavga ettiği yönündeki iddialara cevap veren Karaaslan, “Hayır, hayır. Hiç öyle bir şey yok. Bir kavga durumu yok ama, dediğim gibi yani Bahar Hanım çok televizyon izlemek istiyor. Seçil ise izlemek istemiyor. Biri geç yatıyor, biri erken kalkıyor falan derken küçücük odalar haliyle. Cezaevi müsaitti, talebi değerlendirildi. Uygun buldular ve değiştirildi. Koğuş aynı ama odası değişti” ifadelerini kullandı.

"ŞU AN İÇİN TEK BAŞINA"

Erzan’ın yeni odasında şu an için tek başına kaldığını söyleyen Karaaslan, “Şu an için tek ama tabii yani oradaki koğuşlar iki ya da üç kişilik kalmaya müsait. Yarın öbür gün biri gelirse verebilirler yanına ama şu an tek başına” dedi.

"TELEVİZYON İSTEMEZ, ZATEN İZLEMİYORDU"

Seçil Erzan’ın yeni odasına buzdolabı ve televizyon istemediğine dair haberler çıktı.

Karaaslan konuyla iligli şunları söyledi:

“Televizyon istemez zaten izlemiyordu. Buzdolabı da verilmiyor. Satın almak gerekiyor. Çok böyle yiyen falan da bir tip değil. Dolabına koyacağı bir şey de yok. Öyle çok iştahlı olmadığı için. Odalar da küçük. Şu an için gerek görmemiştir ama isterse zaten kantinden satın alabiliyoruz. Bir dolap alırız Seçil Hanım’a.”

SEÇİL ERZAN CEZAEVİNDE NE YAPIYOR?

Karaaslan, Seçil Erzan’ın cezaevinde neler yaptığını ise şu sözlerle özetledi:

“Cezaevine alıştı. Cezaevinde yapılabilecek şeyler belli zaten. Notları var, evrakları var. Dava üzerine çalışıyor. Okuduğu kitapları var. O şekilde zaman geçirmeye çalışıyor. Yani ne yapabilir zaten başka?”


Haber Kaynağı : H. Deniz Yılmaz

Bahar Candan Seçil Erzan Nazlı Karaaslan