Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçimlere 5 gün kala 7 ilde daha anket sonuçları ortaya çıktı! 3 ilde seçim bıçak sırtı...

Seçimlere 5 gün kala ORC Araştırma, 7 il için anket sonuçlarını açıkladı.

Seçimlere 5 gün kala 7 ilde daha anket sonuçları ortaya çıktı! 3 ilde seçim bıçak sırtı...

ORC Araştırma, 21-24 Mart tarihlerinde CATI (Bilgisayar Destekli Telefonda Anket) yöntemiyle yaptığı çalışmanın sonuçlarını paylaştı. 

Çankırı ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 53,3 ile MHP’li İsmail Hakkı Esen aldı. İkinci sıradaki AKP'li Hüseyin Filiz'in oy desteği yüzde 33,1 oldu.

Çanakkale ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 38,1 ile İyi Partili Burak Kunt aldı. Kunt'u yüzde 35,7 ile CHP'li Muharrem Erkek takip etti.

Sivas ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 36,2 ile AKP'li Hilmi Bilgin aldı. Bilgin'i yüzde 28,9 ile BBP'li Adem Uzun takip etti. 

Edirne ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 37,3 ile İyi Partili Hamdi Sedefçi aldı. Sedefçi'yi yüzde 35,2 ile Belgin İba takip etti. 

Düzce ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 35,5 ile AKP’li Faruk Özlü aldı. Özlü'yü YRP'li Davut Güloğlu yüzde yüzde 23,5 ile takip etti. 

Nevşehir ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 34,6 ile İyi Partili Rasim Arı aldı. Arı'yı yüzde 26,8 ile AKP'li Mehmet Savran takip etti. 

Burdur ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. İlk sırayı yüzde 41,5 ile CHP'li Ali Orkun Ercengiz aldı. Ercengiz'i yüzde 39,6 ile AKP'li Mehmet Şimşek takip etti. 


Haber Kaynağı : 12punto

ORC Araştırma Nevşehir Çanakkale Anket yerel seçim