Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Selahattin Demirtaş'ın annesine küfür eden Jahrein'den yeni açıklama

Sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç (Jahrein) X hesabından "A.A.K" ifadelerini kullandığı paylaşımına ilişkin, "Her şeyden önce benim Selahattin Demirtaş’la olan meselem şahsıyla alakalıdır. Meselemi annesine intikal ettirmem bana yakışmadı." ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirtaş'ın annesine küfür eden Jahrein'den yeni açıklama

Sosyal medya fenomeni olan Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç, Selahattin Demirtaş'ın annesine küfür etmişti. Sonuç, X hesabından 'Ananın a**na k*yayım'ın kısaltması anlamına gelen A.K.K şeklinde tweet atmıştı.

Sosyal medya da çeşitli küfürlere ve tehditlere maruz kalan Sonuç, yaptığı paylaşımı silerek bir açıklamada bulundu.

"MESELEMİ ANNESİNE İNTİKAL ETTİRMEM BANA YAKIŞMADI"

Sonuç, X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Malum twiti sildim. Her şeyden önce benim Selahattin Demirtaş’la olan meselem şahsıyla alakalıdır. Meselemi annesine intikal ettirmem bana yakışmadı. Bunu eşimle konuştuktan sonra anlayabildim. Bu noktada şahsıma olan saygısını/sevgisini kaybeden takipçilerimden özür dilerim.

Selahattin Demirtaş hakkında fikrim sabittir ve ölene kadar değişmeyecektir. Eleştirilerim ve laflarım bundan sonra kendisiyle alakalı olacaktır. Kamuoyunu meşgul ettiğim için ayrıca özür dilerim. Hayırlı forumlar" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Sonuç Jahrein Selahattin Demirtaş Sosyal Medya tehdit küfür