Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Ateş davasının sanığı Ülkü Ocakları Başkanı’nın avukatıymış!

Sinan Ateş cinayeti davasında tetikçinin kaçırılmasına katıldığı şüphesiyle tutuklu yargılanan avukat Serdar Öktem'in Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın avukatlığını üstlendiği ileri sürüldü.

Sinan Ateş davasının sanığı Ülkü Ocakları Başkanı’nın avukatıymış!

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın avukatlığını, şimdi Sinan Ateş cinayeti davasında tetikçinin kaçırılmasına katıldığı şüphesiyle tutuklu yargılanan Serdar Öktem'in yaptığını yazdı.

'SAVCI ÖRGÜTÜ BULAMIYOR'

Saymaz, şunları kaydetti:

“Yıldırım’ın Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’na atandığı yıl bir süre yardımcılığını yaptı. Yani, yalnızca avukatı değildi. Yol arkadaşıydı. Alt alta toplayıp hesap edin. Çep, suikasti planlayıp tetikçiyi buluyor. Köktürk, cinayette kullanmak üzere Çep’e para gönderiyor. Öktem, hem bu iki sanığın avukatı… Hem cinayetten sonra tetikçiyi kaçırmakla suçlanıyor. Hem de Yıldırım’ın iki saldırı ve bir şikâyette savunmasını üstleniyor.

Ha, bu arada… Yıldırım, Sinan Ateş suikastinde ek soruşturma dosyasında 17 şüpheli arasında ilk sırada yer alıyor. Hakkında yurt dışına çıkış yasağı var. Bütün bu delillere rağmen savcı, Sinan Ateş suikastinde örgütü bulamıyor.”


Haber Kaynağı : 12punto

Sinan Ateş Ahmet Yiğit Yıldırım Avukat Serdar Öktem