Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Ateş’in arkadaşı Cahit Özdemir: Selma Ateş’i takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları’ndan olduğu tespit edildi

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, iki ayrı ekip tarafından tarafından takip edildi. Ateş'i takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları mensubu olduğu tespit edildi.

Sinan Ateş’in arkadaşı Cahit Özdemir: Selma Ateş’i takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları’ndan olduğu tespit edildi

Bursa Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve Sinan Ateş'in arkadaşı Cahit Özdemir, Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'in takip edildiğini açıkladı.

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, avukatıyla birlikte oturduğu kafede iki ayrı araçtaki birden çok kişi tarafından takip edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Cahit Özdemir, konuyla ilgili olarak karakolda olduklarını bilgisini paylaşırken, 12punto'ya yaptığı açıklamada, Selma Ateş’i takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları’ndan olduğunu söyledi.

Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş 12punto’ya konuştu: 

“Takip edildiğimizi farkettik. Bizim tespit ettiğimiz dört kişi vardı.

Karakolda takip edenlerin altı kişi olduğu tespit edildi.

Şimdi Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldik. Avukatımız Şeyda Hanım da yanımdaydı. Şimdi o ifade veriyor.”

AYŞE ATEŞ'TEN MHP'Lİ YALÇIN'A TEPKİ

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Selma Ateş'in Bursa Ülkü Ocakları üyeleri tarafından takip edilmesinin ardından sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu ve Sinan Ateş davasının MHP ile ilişkisi olmadığını söyleyen MHP'li Selim Yalçın'a seslendi.

İşte Ayşe Ateş'in o paylaşımı:

Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada “Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira.” diyordun. Bak, şimdi ne oldu.

Bursa Ülkü Ocakları mensupları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya kadar bile dayanamadı. Yatsı vaktini bilmiyorsan eğer "Google"da arat. 

Haydi, çık er meydanına! Kendine güveniyorsan duruşmaya gel. Yüreğin varsa yanıma otur. Otur ki hâkim karşısına çıkarılanları sana tek tek tanıtayım. Ülkü Ocaklarındaki, MHP’deki görevlerini anlatayım. Belki o zaman aklın yerine gelir de katillerin kim olduğunu hatırlarsın.

SEMİH YALÇIN NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve öldürülen Sinan Ateş'in işe Ayşe Ateş'le yaptığı görüşmenin ardından çıkan haberlere yönelik açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Medyada yuvalanan Marksist/sosyalist gazeteciler; her vesileyle şeytanın avukatlığına soyunmakta, öküz altında buzağı arama yarışına girmektedir.

Halk TV, TV 100 ve Sözcü TV gibi solcu gazetecilere ekranı pazarlayan medya kuruluşları; Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan, Ali Kemal Erdem, Osman Sert gibi MHP muarızı tipleri ekrana çıkararak partimize saldırmalarını sağlamaktadır. Şuuraltında MHP düşmanlığı şifrelenmiş olan gazeteci Abdulkadir Selvi de meşrebi ve tıyneti icabı, MHP muarızı koroya zaman zaman gönüllü olarak katılmaktadır.

Medyada fitne ve bozgunculuğun nevi şahsına münhasır bir versiyonunu temsil eden Selvi, patlamaya hazır bir canlı bomba gibi taraflar arasında gidip gelmektedir. Selvi; vicdanı değil, ahlakı kanayanlarla birliktedir."


Haber Kaynağı : 12punto

araç selma ateş Sinan Ateş Ülkü Ocakları