Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Oğan hakkında çok konuşulacak iddia! ‘60 milyonluk mülkü servetine kattı’

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur oylamasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Ata İttifakı'nın birinci turdaki adayı Sinan Oğan'ın 30 milyonluk evinin ardından yine 30 milyonluk yeni bir arazi ve 1 milyon dolar değerinde yeni bir ev daha satın aldığı iddia edildi. İddiaya göre Oğan, yaklaşık 100 milyon TL’lik mülk sahibi oldu.

Sinan Oğan hakkında çok konuşulacak iddia! ‘60 milyonluk mülkü servetine kattı’

Seçimlerden önce “Cenneti vaat etmiyoruz ama cehennemin kapılarını kapatacağımızı dile getiriyoruz” sözleriyle yola çıktıktan sonra cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan’la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Veryansın TV’nin haberine göre; Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan'ın 6 milyonluk Mercedes ve 30 milyonluk malikanenin ardından yeni gayrimenkuller de satın aldığı öne sürüldü. 30 milyon değerinde arazi alan Oğan’ın, 1 milyon dolarlık bir ev daha satın aldığı iddia edildi.

ZAFER PARTİLİ YAMAN İSİM VERMEDEN SORMUŞTU

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman, X hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Tulumtaş’ta “Dr. Hüseyin İngöl” ismindeki mal sahibine ait 1022 ve 613 numaralı parselleri 15 gün kadar önce 2 milyon dolara kimin satın aldığını sormuştu. Yaman, sorusunun ardından “Lanet olsun sana, Ne kadar ucuz, hatta beş para etmez bir aşağılıkmışsın. Bu iş burada bitmedi.” ifadeleriyle isim vermeden tepki göstermişti.

 

İKİ YENİ MÜLK

Veryansın Tv’de Haftadan Kalanlar programında Serkan Öz ile birlikte konuşan Eray Çelebi, Yaman’ın sorduğu parselleri Sinan Oğan’ın satın aldığını iddia etti.

1022 numaralı parseldeki gayrimenkulun 30 milyonluk malikane olduğunu belirten Çelebi, 613 numaralı diğer parseldeki gayrimenkulün de değerinin yine yaklaşık 30 milyon TL civarında olduğunu ve yeni satın alındığını söyledi. Çelebi, söz konusu arazinin henüz imara açılmadığını belirtti.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Sinan Oğan