Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Siyasilerden Kurban Bayramı mesajları....

Siyasiler, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları paylaştı.

Siyasilerden Kurban Bayramı mesajları....

Siyasi isimler Kurban Bayramı'na ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Siyasi parti genel başkanları ve belediye başkanları dahil olduğu birçok siyasi isim, Kurban Bayramı'nı kutladı.

İşte siyasilerin Kurban Bayramı mesajlarından bazıları...

GÖNÜL COĞRAFYAMIZA BARIŞ GETİRSİN 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabındaki mesajında şunları kaydetti:

"Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı gönülden tebrik ediyorum. Bayramın kalplerimize huzur, ülkemize esenlik, Filistin ve Sudan başta olmak üzere gönül coğrafyamıza barış getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun."

 

Erdoğan'ın "Aziz Milletimin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, esenlikler diliyorum" mesajı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı binasındaki dijital gösterim ekranında da yayınlandı.

CHP Lideri Özgür Özel ise,tüm siyasilerin ve onlara oy veren tüm vatandaşların bayramını kutladı.

İMAMOĞLU'NDAN VİDEOLU PAYLAŞIM 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşımda “Kurban Bayramımız Mübarek Olsun. Sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum” dedi.

 

 

BAHÇELİ TÜRKEŞ'İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bayramın ilk gününde, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret ettikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bahçeli, son zamanlarda yaşanan gelişmelere ilişkin olarak, Cumhur İttifakı'nın devam edeceğini ifade etti.

Bahçeli şöyle konuştu: "Bizde çatlama olmaz. Biz ne kerpiçiz, ittifakımız kaya gibidir. Kayaların parçalanması sonuç vermez. Cumhur ittifakı devam edecektir. Siyasiler dayanışmada samimi olmalıdır. MHP bu anlayışla sayın cumhurbaşkanımızın yanındadır. Uluslararası gelişmeleri takip etmektedir."

ALİ BABACAN'DA BAYRAMI KUTLAYANLAR ARASINDA 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise yaptığı paylaşımda herkesin bayramını tebrik ederken Filistin'de yaşanan olaylara değindi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, bayram namazını kılmak üzere Balgat Hamidiye Camisi'ne gitti. Cemaat ile namazını kılan Karamollaoğlu, ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Karamollaoğlu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Filistin'de hayatını kaybeden sivilleri anarak, "Dünya böyle bir vahşete rastlamadı. Bu vahşeti icra eden İsrail, onun karşılığını mutlaka bir gün görecek.

"YAVRULARIMIZA RAHMET EYLESİN"

Buna göz yuman bu vahşeti görmeyen Batı alemindeki ülkeler de kendi paylarına düşenleri bir gün hissedecekler, yaşayacaklar. Allah vefat eden kardeşlerimize, yavrularımıza rahmet eylesin. Bizi takip eden bütün kardeşlerimizin, bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. En kısa zamanda Gazze'deki kardeşlerimizin de huzura kavuşmasını diliyorum" dedi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

kurban bayramı Recep Tayyip Erdoğan Temel Karamollaoğlu Ali Babacan Özgür Özel Ekrem İmamoğlu