Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sosyal medya trolleri yine boş durmadı

Süper Kupa Finali'nde yaşanan skandala tepkiler büyürken Atatürk düşmanlığı ile bilinen troller yayınladıkları mesajlarla tepki çekti.

Sosyal medya trolleri yine boş durmadı

Süper Kupa Finali'nde yaşanan skandala tepkiler büyürken hadsiz paylaşımlar da sosyal medyada yer almaya başladı.

Atatürk düşmanlığı ile bilinen troller yayınladıkları mesajlarla büyük tepki topladı. 

Her fırsatta Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine dil uzatmasıyla tanınan sosyal medya trolleri Fatih Tezcan ve Mert Armağan yine provokatif paylaşımlar yaptı. 

Daha önce Atatürk'e hakaret' suçundan hapis cezası alan Tezcan, Süper Kupa Finali'nde Suudi Arabistan'ın Atatürk tişörtlerine izin vermemesi sonrası sahaya çıkmayan Fenerbahçe ve Galatasaray'ı CHP'ye hizmet etmekle suçladı. 

Tezcan, tüm Türkiye'nin tepki gösterdiği olaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gördü.

Tezcan paylaşımında,

"İstiklal Marşı okunacağını herkes biliyordu ve TFF de açıkladı. Maç protokolünde olmadığını bile bile Atatürk tshirtü üzerinden ortalığı karıştırmak, kurgulanmış popülizmden başka bir şey değil. Seçim öncesi CHP’ye yarayan bir kitle konsolidasyon çalışması izliyoruz. Mevzu budur" ifadelerini kullandı. 

Yine sosyal medyanın ağır trollerinden Mert Armağan da paylaşımıyla tepki topladı. 

"Süper Kupa maçına Mustafa Kemal’in resmi ile çıkmak saçmalık bence. Liverpool- Manchester United maçında Edward posteri göremezsiniz çünkü gerek görmezler. Çık Şerefli İstiklal Marşımızı oku, oyna devam." paylaşımı yapan Armağan'a sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi. 

İşte o paylaşımlar:


Haber Kaynağı : 12punto

Atatürk Atatürk'e hakaret CHP Cumhuriyet Fatih Fenerbahçe Galatasaray Hapis cezası hakaret Sosyal Medya Suudi Arabistan süper kupa TFF Türkiye