Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Suç dosyası kabarık: Ali Koç'a saldıran Fatih Özkan hakkında yeni ayrıntılar! Tehdit, yaralama, kaçakçılık…

Göztepe - Fenerbahçe maçında Ali Koç'a saldıran Fatih Özkan'ın mahkemelerde suç dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı.

Suç dosyası kabarık: Ali Koç'a saldıran Fatih Özkan hakkında yeni ayrıntılar! Tehdit, yaralama, kaçakçılık…

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç’u iterek düşmesine sebep olan Fatih Özkan’ın mahkemelerde suç dosyasının son derece kabarık olduğu ortaya çıktı. 

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan ve 2-2 berabere biten Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar gündemdeki yerini koruyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın 50. dakikasında saha kenarına inerek Sarı-Lacivertli taraftarın yanına gitti. Bu sırada Göztepe tribünlerinden Ali Koç'a yabancı yağdı. Akreditasyonu olan Fatih Özkan ise Ali Koç'a saldırdı. Koç, Özkan'ın darbesiyle yere düştü.

Özkan'ın gözaltına alınmadığı ve maçtan sonra evine gittiği ortaya çıkarken, ertesi gün yakalanarak adliyeye sevk edildi. Özkan çıkarıldığı mahkemece ev hapsiyle cezalandırıldı. 

10 TANE SUÇ KAYDI VAR

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre, Göztepeli İş İnsanları Derneği üyesi ve yöneticisi olan Özkan’ın başta tehdit, hakaret, yaralama, kaçakcılık olmak üzere 10 adet suç kaydı bulunuyor.

Öte yandan, Özkan’ın daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımlarında başta Fenerbahçe olmak üzere İstanbul kulüpleriyle ilgili nefret paylaşımları da sosyal medyada gündeme geldi.

Fatih Özkan’ın gözaltındayken polislere verdiği ifadesinde, "Ali Koç'u saha dışına çıkartmak istedim. Yerler ıslaktı. Hızımı ayarlayamadım. İstemeden, sert ittim. Yaralama kastım yoktu" dediği öğrenilmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Fatih Özkan Fenerbahçe Göztepe