Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tanju Özcan’dan Fenerbahçe’ye kumpas iddiası! ‘Kulağıma bazı duyumlar geliyor...'

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Süper Kupa’daki duruşu nedeniyle Sarı-Lacivertli camiaya kumpas kurulacağı yönünde duyumlar aldığını belirtti.

Tanju Özcan’dan Fenerbahçe’ye kumpas iddiası! ‘Kulağıma bazı duyumlar geliyor...'

Türkiye Futbol Federasyonu, kamuoyundaki tüm tepkilere rağmen Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Cumhuriyet’in 100. yılındaki Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenmesine karar verdi.

Derbiye saatler kala, Suudi yetkililer, Mustafa Kemal Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermeyince Fenerbahçe ve Galatasaray sahaya çıkmama kararı aldı.

Ardından TFF ve kulüpler tarafından yapılan ortak açıklamada maçın ertelendiği duyuruldu.

"ATATÜRK YOKSA TÜRKİYE YOK, BİZ DE YOKUZ"

TFF yetkilileriyle yapılan görüşmelerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Atatürk yoksa Türkiye yok, biz de yokuz, maç da yok" diye sinirlenerek odayı terk ettiği iddia edildi.

TANJU ÖZCAN'DAN FENERBAHÇE'YE KUMPAS İDDİASI!

Süper Kupa skandalının ardından Fenerbahçe ve Galatasaray kafilesi bugün (30 Aralık) sabah saatlerinde yurda dönerken CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan çarpıcı bir paylaşım geldi.

“Kulağıma bazı duyumlar geliyor!” diyen Özcan, “Umarım Ali Koç’un dik ve onurlu tavrından dolayı 3 Temmuz misali Fenerbahçe camiasına ikinci bir kumpas kurulmaz. Gelişmelerin an ve an takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Atatürk Fenerbahçe Galatasaray Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Futbol Federasyonu Tanju Özcan süper kupa Suudi Arabistan