Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Türk kahvenin yanında su yerine çamaşır suyu getirdiler: 2 yaşındaki çocuk hastanelik oldu

Ankara’da bir termal otelde Türk kahvesinin yanında getirilen çamaşır suyunu içen 2 yaşındaki çocuk hastanelik oldu. Çocuğun annesi ise, "Pet şişeye çamaşır suyu koyup, onu da tezgahta bırakmışlar. O şişede su olduğunu zanneden garson da bizim bardağımıza döküp üzerine de bir dilim limon koyup servis etmiş. Yani benim onun çamaşır suyu olduğunu anlamam imkansız" dedi.

Türk kahvenin yanında su yerine çamaşır suyu getirdiler: 2 yaşındaki çocuk hastanelik oldu

Ankara’da ismi açıklanmayan bir termal otelde Türk kahvesi sipariş veren bir aileye kahvenin yanında su yerine çamaşır suyu servis edildi.

Durumdan habersiz aile, susadığını söyleyen 2 yaşındaki kızlarına su diye kahve yanında gelen çamaşır suyunu içirdi. Nefes almakta güçlük çeken ve fenalaşan Leyla olayın anlaşılmasının ardından acilen hastaneye kaldırıldı.

Otel ve garson hakkında “taksirle yaralama” suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Habertürk’te yer alan habere göre; Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan termal otelde yaşanan olay sonrasında yapılan incelemede pet şişede bulunan çamaşır suyunun mutfak tezgahına konduğu için su zannedilerek servis edildiği anlaşıldı.

2 yaşındaki Leyla’nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, olayla ilgili olarak Kızılcahamam Başsavcılığı tarafından aile, otel ve garson hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Yaşananlarla ilgili ifade veren annenin olayla ilgili “Pet şişeye çamaşır suyu koyup, onu da tezgahta bırakmışlar. Daha sonra orada unutuyorlar. O şişede su olduğunu zanneden garson da bizim bardağımıza döküp üzerine de bir dilim limon koyup servis etmiş. Yani benim onun çamaşır suyu olduğunu anlamam imkansız” dediği öğrenildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ankara türk kahvesi suç duyurusu çamaşır suyu