Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Türkiye genelinde uyuşturucu operasyonu: 741 kilo ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde düzenlenen geniş kapsamlı bir uyuşturucu operasyonunda elde edilen başarılı sonuçları sosyal medya hesabından duyurdu.

Türkiye genelinde uyuşturucu operasyonu: 741 kilo ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamaya göre, 20 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 741 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda 163 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve İstihbarat Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda, ilgili birimlerin ortaklaşa çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyonun "Narkogüç-44" adı altında düzenlendiği belirtildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonun başarısına vurgu yaparak, "Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve İstihbarat Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca; 20 ilde gerçekleştirilen 'Narkogüç-44' operasyonlarında 741 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. 163 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı" ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynağı : AA

Ali Yerlikaya Emniyet Genel Müdürlüğü Jandarma Genel Komutanlığı