Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tutuklu kanser hastası Eren Odabaş, tedavisi için dilekçe verdi

9 Şubat’ta tutuklandıktan sonra Silivri Cezaevi’nden Ankara’daki Sincan 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'ne götürülen, kanser hastası Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Gazi Şehitleri Cemevi yöneticisi Eren Odabaş tedavisi için İstanbul yakınındaki bir cezaevine sevk edilmek üzere dilekçe verdi.

Tutuklu kanser hastası Eren Odabaş, tedavisi için dilekçe verdi

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Gazi Şehitleri Cemevi yöneticisi Eren Odabaş 6 Şubat’ta gözaltına alındıktan sonra 9 Şubat’ta tutuklandı.

Kanser hastası olan Odabaş, önce Silivri Cezaevi’ne götürüldü. Kısa bir süre sonra da Ankara’daki Sincan 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.

Odabaş, kanser tedavisinin devam edebilmesi için İstanbul Tıp Fakültesi’ne erişim açısından, İstanbul yakınındaki bir cezaevine sevk edilmek üzere dilekçe verdi.

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü de Odabaş için bir dilekçe hazırladı.

Odabaş’ın tedavi almasının hayati önemde olduğu vurgulanan dilekçede, "Geçmişte yapılan tedavi ve takiplerinde tüm tedavi seçeneklerini etkileyeceği için genel prensip olarak hastanın tedavi ve takiplerinin tek merkezde (mümkünse ilk tedavilerinin yapıldığı yerde) yapılması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Eren Odabaş