Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Uzmanlar uyarıyor: Türkiye'de çocuklar arasında adı konmamış bir esrar kullanım salgını var

12'de Sağlık programına katılan Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Elif Dağlı, Türkiye'de esrar kullanımının çocuklara kadar indiğini söyledi ve "Türkiye'de adı konmamış çok ciddi bir esrar kullanım salgını var" ifadelerini kullandı.

Uzmanlar uyarıyor: Türkiye'de çocuklar arasında adı konmamış bir esrar kullanım salgını var

Uzman isimlerden ve doktorlardan uyuşturucu kullanım yaşının her geçen gün düştüğü yönünde uyarılar gelmeye devam ederken Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Elif Dağlı'dan çok ciddi ve bir o kadar da korkutucu bir açıklama geldi.

Ünlü gazeteci Ayşegül Aydoğan Atakan'ın 12punto.com.tr için hazırlayıp sunduğu 12'de Sağlık programına Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Elif Dağlı konuk oldu. Dağlı elektronik sigaranın zararlarından bahsettiği programda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ESRAR KULLANIM SALGINI" 

Dağlı, programın sonlarına doğru yaptığı bir açıklamayla Türkiye'de gündemi belirleyecek ifadeler kullandı.

Çocuk hekimleriyle yaptığı toplantılarda esrar kullanımına dair korkutucu bilgiler edindiğini söyleyen Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Elif Dağlı, şöyle konuştu:

"Çocuk hekimleriyle de çalışıyoruz, onların bir kongresine de katılacağım... Çocuk hekimleriyle internetten yaptığımız bir toplantıda, duyduklarım karşısında ağlayacak hale geldim. Bütün özel çocuk hekimleri kendi hastalarının esrar kullandığını söyledi. O kadar çok örnek verdiler ki anneler de durduramıyor diye! 

Türkiye'de adı konmamış çok ciddi bir esrar kullanım salgını var aslında."

 


Haber Kaynağı : 12punto

12Punto 12'de Sağlık çocuk Prof. Dr. Elif Dağlı Uyuşturucu Türkiye

İlgili Haberler