Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-akpli-ismin-hedefinde-noel-baba-var-12206

AKP'li ismin hedefinde 'Noel Baba' var

AKP'ye yakınlığı ile bilinen isimlerde Erem Şentürk, Youtube kanalından 'Noel Baba'yla ilgili ilginç bir değerlendirmede bulundu.

Dönemin Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri 2011 yılında o dönem çok konuşulan bir açıklamada bulunmuş Noel Baba için "dürüst birisi olsa kapıdan girerdi" demişti.

Yeniçeri o dönemde "Noel baba yaşamış mı, yaşamamış mı belli değil. Bir yer söyleniyor ve orada yaşadığı ifade ediliyor. Ama Hıristiyan aleminin çıkardığı bir şahsiyettir. Noel Baba baca ve pencereden giriyor. Ama doğru dürüst birisi olsa kapıdan girerdi. Biz de kapıdan giriliyor. Kuran-ı Kerim’de ’Evlere kapıdan girin’ diyor. Neden bacadan giriyor ki?" sözleriyle uzun süren bir tartışmaya imza atmıştı.

Müftünün bu açıklamasından 12 yıl sonra bu defa AKP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Erem Şentürk Youtube kanalından yaptığı bir paylaşımla Noel Baba'nın 'çocuk tecavüzcüsü' olduğunu iddia etti.

Şentürk, Noel Baba için, "Noel Baba dediğiniz kimdir karakter olarak bir çocuk sapığıdır, pedofilidir. Evlere girer gelir çocuklara tecavüz eder. Çocuk tecavüzcüsü bir adamdır" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto