Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-buyukcekmece-belediyesine-rusvet-operasyonu-16814

Büyükçekmece Belediyesi'ne 'rüşvet' operasyonu!

Seçimlere sayılı günlere kala CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında belediye başkan yardımcısının da olduğu 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da bulunan Büyükçekmece Belediyesi’ne sabah erken saatlerde 'rüşvet' operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece Belediyesi’nde zincirleme ‘rüşvet’ iddiaları ile ilgili geniş çaplı çalışma gerçekleştirdi.

İmar yolsuzluğuna dayalı rüşvet soruşturması ile ilgili başlatılan çalışmalarda operasyon için düğmeye basıldı. Bu sabah saatlerinde çok sayıda adrese peş peşe yapılan baskınlarda Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak’ın da aralarında olduğu 20 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltına alınan 20 şüphelinin sorgulanmak üzere Mali Şubeye götürüldüğü ve polisteki ifade işlemlerinin başladığı bildirildi.

Haber Kaynağı : 12punto