Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-esenyurtta-otobuste-taciz-supheli-yolcular-tarafindan-yakalandi-tutuklandi-21895

Esenyurt'ta otobüste taciz! Şüpheli yolcular tarafından yakalandı, tutuklandı!

Esenyurt'ta bir otobüste bir kadın yolcuyu taciz ettiği iddia edilen şahıs, diğer yolcular tarafından yakalandı.

Esenyurt'ta bir otobüste bir kadın yolcunun taciz edildiği iddiasıyla ilgili olarak şüpheli diğer yolcular tarafından yakalandı. Olay sırasında, bir kadın yolcunun "Pantolonun neden ıslak?" diye bağırdığı ve diğer yolcuların sinirlerine hakim olmakta zorlandığı bildirildi. Şüpheli, "cinsel saldırı" suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Olayın, Avcılar-Kıraç seferini yapan bir otobüste meydana geldiği belirtildi. İddiaya göre, bir kişi otobüsteki bir kadın yolcuyu taciz etti. Diğer yolcular tarafından şahıs yakalanırken, olaya tanık olan bir kadın yolcunun tepki gösterdiği ve durumu protesto ettiği ifade edildi. Tacizci şahıs daha sonra bölgeye gelen polis ekiplerine teslim edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gökevler Mahallesi'nde seyir halindeki Kıraç-Avcılar hattında çalışan özel halk otobüsünde meydana gelen taciz iddiası üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelinin kimliği tespit edilerek polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı, "cinsel saldırı" suçlamasıyla tutuklandı.

Haber Kaynağı : 12punto