Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-haci-donerci-lakapli-fenomen-isletmeciden-ataturke-hakaret-laikligi-getiren-kopekler-var-ya-5613

‘Hacı Dönerci’ lakaplı fenomen işletmeciden Atatürk’e hakaret! 'Laikliği getiren köpekler var ya...'

‘Erzurumlu Hacı Dönerci’ lakabıyla tanınan Hacı Mustafa Atmaca isimli işletme sahibi, TikTok hesabından açtığı canlı yayında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ağır hakaretler etti. O dönerci tutuklandı.

Sosyal medya hesabı TikTok'ta 641 bin takipçisi olan Üçler Döner’in sahibi “Erzurumlu Hacı Dönerci” lakaplı Hacı Mustafa Atmaca, açtığı canlı yayında skandal ifadeler kullandı. Kamuoyunda büyük tepki çeken Atmaca tutuklandı.

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA AĞIR HAKARET

Osmanlı Devleti'nin toprak kaybetmediğini savunan Atmaca, Atatürk ve silah arkadaşlarını işaret ederek ağır hakaretlerde bulundu.

Atmaca, “Bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Ora da bizim toprağımız, Yemen de bizim toprağımız, Kudüs'te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gedeceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, o laik denen köpekler kaybetti o toprağı. O laikliği getiren köpekler var ya, onlar kaybetti.” dedi.

Atmaca, görüntülerin tepki çekmesinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Erzurum Adliyesi'ne götürülen Atmaca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı : 12punto