Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-ibbye-yapilan-operasyon-ortaya-cikti-sofore-para-verdiler-ekip-kurup-araci-arkadan-ittiler-16145

İBB'ye yapılan operasyon ortaya çıktı: Şoföre para verdiler, ekip kurup aracı arkadan ittiler

Yerel seçimler yaklaşırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım hizmetlerine (İETT) yönelik operasyon ortaya çıktı. Araç sahibinin 15 bin lira karşılığında sisteme araç arızası girdiği ve araçların bozuk olduğu yönünde hazırlanacak çekim için sete gittiği ortaya çıktı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım hizmetlerine (İETT) yönelik operasyon ortaya çıktı.

ARIZA BİLGİSİ GİRİP ÇEKİME GİTTİ

İETT'ye bağlı özel halk otobüsünün görev yerinin çok uzağında olduğu ve görevinin başında olmadığı yönünde video hazırlamak için kast ekibi kurulduğu görüldü.

Yapılan incelemede otobüsün Beykoz-Kavacık bölgesinde çalıştığı, sefer günü ise araç sahibinin talimatıyla şoförün sisteme, 'arıza' bilgisi girip seferine çıkmadığı ve sefere çıkmak yerine set kurulan Eyüpsultan bölgesine gittiği ortaya çıktı. 

Araç sahibinin bu algı videosu için 15 bin TL aldığı, çekilecek videoda sis efekti verdikleri ve aracı itme görüntülerinin çekildiği ortaya çıktı. Görüntlerin ortaya çıkmasının ardından araç sahibinin ruhsatı iptal edildi.

"AK PARTİ'NİN İŞİ"

Araç içi kameralarda ise çekim ekibinden bir kişinin kendisine, 'Çıkan otobüs bozuk dedin değil mi?' dediği ve şoförün de, 'O iş tamam' yanıtını verdiği görüldü. Son olarak çekim ekibindeki kişinin yapılan çekim işi için 'AK Parti'nin işi' dediği görüldü.

Haber Kaynağı : 12punto