Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-iranli-turistler-vanda-yeni-yili-coskuyla-kutladi-biz-vani-cok-seviyoruz-13792

İranlı turistler Van'da yeni yılı coşkuyla kutladı! 'Biz Van’ı çok seviyoruz'

İranlı turistler, yeni yılı Türkiye'nin Van kentinde kutladı. Ülkelerindeki resmi tatil ve izin günlerini geçirmek isteyen İranlılar, Van'daki otel ve kafelerde düzenlenen yılbaşı programlarına katıldı. Şarkılar eşliğinde dans eden İranlılar, 2024 yılını coşkuyla karşıladı.

Van'da renkli yeni yıl kutlamaları yaşandı, bu özel günü coşkuyla karşılamak isteyen İranlı turistler de şehirde bulunan çeşitli mekanlara akın etti. 5 yıldızlı otelleri tercih eden İranlılar, ayrıca şehirdeki kafe ve restoranları da tercih etti.

İranlılar, ülkelerindeki resmi tatil ve izin günlerini değerlendirmek amacıyla Van'a gelerek yeni yılı burada kutladı. Elite World Van Hotel başta olmak üzere şehirdeki otel ve kafelere akın eden İranlı turistler, eğlenceli bir atmosferde yeni yıla giriş yaptı. Şarkılar eşliğinde dans eden turistler, herkesin yeni yılını kutlayarak neşeli anlar yaşattı.

Van'da bulunmaktan ve yeni yılı bu güzel şehirde kutlamaktan mutlu olduklarını ifade eden İranlı turistler, "Biz Van’ı çok seviyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz" şeklinde konuştular.

Haber Kaynağı : İHA