Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-ittifak-zora-mi-girdi-yrpli-uyeler-akpli-bahcelievler-belediye-baskani-bahadiri-yuhaladilar-16280

İttifak zora mı girdi? YRP'li üyeler AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır'ı yuhaladılar

Yeniden Refah Partisi İstanbul il divanında, ilginç bir olay yaşandı. AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır YRP'li üyelerce yuhalandı. Bahadır ise, "boş boş bağırmayın" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul’da gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi il divanında AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ile YRP'li üyeler arasında gerginlik çıktı.

Yeniden Refah Partisi teşkilatının ıslık ve yuhalamaları arasında konuşmasını tamamlamaya çalışan Hakan Bahadır salona, ‘dinleyeceksiniz’, ‘saygılı olmayı öğreneceksiniz’ dedi. 

Yeniden Refah Partisi üyelerine tepki gösteren Bahadır, On2 ay Bahçelievler isimli yerel haber sitesinde yer alan bilgilere göre şunları söyledi:

"BOŞ BOŞ BAĞIRMAYIN, BEN BURADAN ÇIKMAM"

“Boş boş bağırmayın. Dinleyeceksiniz, saygılı olmayı öğreneceksiniz. Ben hiçbir yere gitmiyorum. Burası Bahçelievler Belediyesi’nin yeri. Ben buradan çıkmam, çıkacaksanız siz çıkın” dedi.

Olaya Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan müdahale ederek salonu sakinleştirdi. 

Hakan Bahadır mikrofonu tekrar alarak bir şiir okudu. Hakan Bahadır, salondaki partililerin “Refah gelecek yüzler gülecek” sloganı eşliğinde salondan ayrıldı.

AKP VE YRP İTTİFAK YAPACAK MI?

Yeniden Refah Partisi (YRP) ve AK Parti arasında 31 Mart seçimleri konusunda devam eden ittifak görüşmleri tıkandı. YRP henüz ittfaka yeşil ışık  yakmazken, son olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal "Onların bizimle yaptığı toplantıları havanda su dövme toplantıları olduğunu fark ettik. AK Parti ile işbirliğini hem taban hem ben istemiyorum. AK Parti bize yalan söyledi" demişti.

Haber Kaynağı : 12punto