Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-kek-yaparken-kirdigi-yumurtadan-civciv-embriyosu-cikti-farkli-bir-deneyim-oldu-2998

Kek yaparken kırdığı yumurtadan civciv embriyosu çıktı: 'Farklı bir deneyim oldu'

Ordu'nun Fatsa ilçesinde kek yapmak için marketten yumurta alan bir kadın, içerisinden civciv embriyosu çıktığını görünce gözlerine inanamadı.

Fatsa'nın Ayazlı Mahallesi'nde yaşayan Özlem Çakır, 2 gün önce bir marketten kek yapmak için aldığı yumurtanın içinden civciv embriyosu çıktığını görünce şok oldu.

"ÇOK ŞAŞIRDIM"

İlk kez böyle bir durumla karşılaştığını, embriyoda civcivin gözleri ve gagasının belirgin olarak göründüğünü ifade eden Özlem Çakır şunları söyledi:

“Marketten 2 gün önce yumurta satın aldım. Kek yapmak istedim ve yumurtayı kırdığımda içerisinde farklı bir şey olduğunu gördüm. İlk önce yumurtanın bozulmuş olabileceğini düşündüm ve incelediğimde civciv embriyosu olduğunu anladım. Gagası ve gözleri olduğunu gördüm. Daha önce hiç böyle bir durum ile karşılaşmamıştım, haberlerde de görmemiştim. Bildiğim kadarıyla civcivlerin embriyo ve döllenme sürecinde de belirli detaylar var, buzdolabında bekletilen bir yumurta olduğu için böyle bir durumla karşılamak farkı bir deneyim oldu, çok şaşırdım"


Haber Kaynağı : 12punto