Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-marmarayda-2-gunde-2-intihar-11694

Marmaray'da 2 günde 2. intihar!

Marmaray'ın Üsküdar istasyonunda kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi intihar etti. Dün de Marmaray'ın Suadiye istasyonunda bir şahıs yaşamına son vermişti. İntihar vakaları yurttaşlarda endişe yarattı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) bağlı olan Marmaray'ın Üsküdar istasyonunda, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, intihar etti.

Marmaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saat 10.03'te yaşanan "üzücü bir olay" ifadeleriyle duyurulan intihar vakası nedeniyle, seferlerin Sirkeci-Üsküdar arası tek hat işletildiği ve gecikmeli olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Marmaray Üsküdar istasyonunda saat 10.03'te meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Sirkeci-Üsküdar arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" denildi. 

DÜN DE SUADİYE'DE OLMUŞTU

Marmaray'da dün de (19 Aralık) Suadiye istasyonunda bir kişi intihar etmişti. 

İntihar vakası yine sosyal medyada "üzücü bir olay" ifadesiyle aktarılmıştı.

Açıklamada, "Marmaray Suadiye istasyonunda saat 10.15 sıralarında meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Erenköy-Maltepe arası tek hat işletildiğinden Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" denilmişti. 

ÖNLEM ÇAĞRILARI YANITSIZ KALIYOR 

Sık sık intihar vakalarının yaşandığı Marmaray'da, geçtiğimiz ağustos ayında da tren yaklaşırken raylara atlayan kişi son anda kurtarılmıştı. 

Yetkililer, tüm intihar vakaları ve çağrılara rağmen, istasyonlarda herhangi bir önlem alınmaması nedeniyle eleştiriliyor. 

Haber Kaynağı : 12punto