Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-mehmet-ali-erbil-acun-ilicali-hakan-sukur-ile-bircok-kez-pensilvanyaya-gitti-12660

Mehmet Ali Erbil: Acun Ilıcalı Hakan Şükür ile birçok kez Pensilvanya’ya gitti

Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı‘nın kendisine kin güttüğünü söyledi. Erbil, Ilıcalı'nın Hakan Şükür ile beraber Pensilvanya'ya gittiğini iddia etti.


Şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında TV8’in patronu Acun Ilıcalı ile ilgili iddialarda bulundu. Erbil, Ilıcalı’nın Adnan Oktar ve FETÖ Lideri Fetullah Gülen ile ilişkisi olduğunu söyledi.

'ADNAN OKTAR'IN MÜRİDİ' İDDİASINDA BULUNMUŞTU

Acun Ilıcalı da geçtiğimiz hafta gazeteci Enver Aysever’in yayınına katılarak Erbil’in iddialarının doğru olmadığını, 18-19 yaşında Adnan Oktar suç örgütü ile tanıştığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil de bugün Enver Aysever’in kanalına konuk olarak Ilıcalı’ya yanıt verdi.

"BİRÇOK KEZ PENSİLVANYA'YA GİTTİ"

Ilıcalı’nın kendisine kin güttüğünü iddia eden Erbil şunları söyledi:

“Bu paralar nereden geliyor bunun kaynağı ne? Muhabir arkadaşların başını sokacak evi bile yok. Bundan yaklaşık 10 sene önce Adnan Oktar’ın müridi, Fetullah sempatizanı diyen bendim. O dönemden bu yana bana kin güttü. Ben bu kanalda iş yapamaz mıydım? Bana iş vermekte mecbur değil ama bana kin güttü. Ben zaten kendimi kanıtlamış biriyim. Ben çıktığım her kanalı birinci yapıyordum. Hakan Şükür ve onun çevresiyle birçok kez Pensilvanya’ya gittiğini duymayan yok. Sümen altı olmuş şeyler bunlar. Bana söylediklerinden sonra onunla çalışmam zor.”


Haber Kaynağı : 12punto