Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0624
Dolar
Arrow
34,1295
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5429
Altın
Arrow
2955,0000
BIST
Arrow
9.007
/gundem/video-nisantasinda-sokagin-ortasinda-silahli-kavgada-5-kisi-vuruldu-eski-fbi-ajani-tanik-oldu-54146

Nişantaşı'nda sokağın ortasında silahlı kavgada 5 kişi vuruldu: Eski FBI ajanı tanık oldu

Nişantaşı'nda Vali Konağı Caddesi'nde iki grup arasında çıkan silahla kavgada 5 kişi vurularak yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çatışmaya sosyal medyada 'Amerikalı Aynasız' olarak tanınan eski FBI ajanı Erdal Kaya da tanık oldu.

Şişli'de Vali Konağı Caddesi’nde aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı kavga çıktı.

Çıkan kavgada yoldan geçen 4 kişi ve husumetlilerden 1'i yaralanırken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Şişli Vali Konağı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet olan iki grup, bir kafede buluştu.

Burada aralarında tartışma çıkan iki grup daha sonra dışarı çıktı. Tartışmanın büyümesiyle silahını çeken saldırganlardan biri kafenin önünde husumetlisine kurşun yağdırdı. Saldırgan, yoldan geçen 3 kişiyi ayağından ve bir Rus vatandaşını sırtından vurdu. Husumetlilerden bir kişinin de ayağından yaralandığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, saldırganı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

AMERİKALI AYNASIZ O ANLARA ŞAHİT OLDU

Sosyal medyada 'Amerikalı Aynasız' olarak tanınan eski FBI ajanı Erdal Kaya da çatışma sırasında Nişantaşı'nda olduğunu açıkladı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Kaya, ""Nişantaşı'nda hemen önümde 3 kişi vuruldu. Polis arkadaşların ani müdahalesi şahaneydi. Zanlı hemen olay esnasında gözaltına alındı. Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım. Polislerin zanlıyı hemen gözaltına alması çok iyiydi. Olay yeri kontrolü ve müdahelede biraz yapmak istediğim yorumlar var. Ama bu tür şeyler genelde hem kaotiktir, ve bunlar normaldir" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı : 12punto