Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-otomobil-surucusu-mukavemet-gosterdi-trafik-polisi-silah-cekti-21124

Otomobil sürücüsü mukavemet gösterdi, trafik polisi silah çekti

İstanbul'da takibi yapılan araç sürücüsünün kendisine mukavemet göstermesi üzerine trafik polisi uyarı amaçlı silahını çıkararak havaya 3 el ateş açtı. O anlar ise başka araçta bulunan kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre, İstanbul'da otobanda seyir halinde olan bir sürücü, trafik polisleri tarafından durduruldu.

Bu sırada trafik polisiyle sürücü arasında tartışma çıktı.

Trafik polislerinden kaçan ve ardından da polislere mukavemet gösteren şahsı durdurmak adına havaya 3 el ateş edildi.

ARACINI POLİSLERİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Olay 10 Şubat günü 13:35 sıralarında gerçekleşti. Kuzey Kavacık katılımında yoğunluk takibi yapan trafik polisi ekipleri, tehlikeli bir şekilde araç kullanan şahsı durdurmak istedi, araç sürücüsü C.K ikazlara uymayarak aracını trafik ekibinde görevli polislerin üzerine sürerek kaçtı.

Yapılan takip sırasında aynı şahıs, FSM Köprüsü kuzey çıkışında E.Ş idaresindeki bir başka araca çarpıp kaçmaya devam etti.

Trafik polislerinin takibi sonrasında C.K adlı şahsın kullandığı araç Büyükdere Caddesi girişinde durduruldu. Yapılan ikazlara uymayan ve trafik polislerine saldırgan tavırlar sergileyen araç sürücüsü, polis memuru R.Ö tarafından havaya 3 el ateş edilerek uyarıldı ve ardından şahıs polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

Araç sürücüsünün gözaltına alındığı sırada araçta bulunan iki kadın yanlarına aldıkları valizle yaya olarak kaçtı. 

Yapılan alkol kontrolünde 1,57 promil alkollü çıkan sürücüye ceza uygulandı. Araç Mavisu yeddiemin otoparkına çekilirken, araç sürücüsü C.K, hakkında gerekli adli işlemlerin yapılması için Kuştepe polis merkezi amirliğine götürüldü.

Haber Kaynağı : 12punto