Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-polis-karakoluna-ve-savci-aracina-saldiri-duzenlemisler-10394

Polis karakoluna ve savcı aracına saldırı düzenlemişler

TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin İstanbul ve Tunceli'de düzenlediği operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon, İstanbul TEM (Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün koordineli çalışması sonucu gerçekleştirildi. Polis ekiplerince, terör örgütü DHKP/C faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalarda 17 şüpheli belirlendi.

SAVCI ÇALIŞKAN’IN ARACI KURŞUNLANMIŞTI

Polisin tespit ettiği şüpheliler arasında Gazi Polis Merkezi’ne silahlı saldırı düzenleyen bir şüpheli olduğu belirtildi. Şüphelilerden birinin 2016 yılında, Savcı Evliya Çalışkan’ın aracının kurşunlanmasını gerçekleştiren yapı içerisinde yer aldığı belirtildi. Şüpheli İ.K.’nın saldırının keşfini yaptığı ve eylemin yapılacağı konumu belirlediği öğrenildi. Sultangazi’de bir marketin yağmalandığı olaya karışan şüphelilerin de çalışma kapsamında tespit edildiği belirtildi

Örgüt içinde yaralama ve cezalandırma eylemleri gerçekleştiren kişilerin de bulunduğu şüphelilerin yakalanması için bu sabah operasyon düzenlendi.

12 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul'da 16 adrese ve Tunceli'de 1 adrese yönelik operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda; 2 adet 9 milimetre çapında tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 27 mermi ele geçirildi. Şüphelilere ait çok sayıda dijital materyale de incelenmek üzere el konuldu.

Haber Kaynağı : 12punto