Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-sariyer-muzikholde-yasanan-saldiriya-iliskin-goruntuler-ortaya-cikti-19226

Sarıyer müzikholde yaşanan saldırıya ilişkin görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Sarıyer’de 1 kişinin öldüğü ve 1 kişinin yaralandığı müzikhol saldırısının dehşet görüntüleri ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde içeri giren zanlının ateş ederken sakinliği göze çarpıyor. Soruşturmanın ardından zanlı adliyeye gönderildi.


Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Olay önceki gece saat 02.40 sıralarında Sarıyer Huzur Mahallesi'ndeki bir müzikholde meydana geldi. Müzikhole giren Yusuf H. (36) adlı şüpheli, içerde iki konsomatrisle oturan Yunus Danış  (22) ve Ömer Danış (30)a ateş etti. Saldırı olayında Ömer Danış hayatını kaybederken, kuzeni olduğu öğrenilen Yunus Danış ise ağır yaralandı.

ESKİ KIZ ARKADAŞINI BAŞKALARIYLA GÖRDÜ

Olayın ardından çalışma yapan Cinayet Büro Amirilği ekipleri cinayeti kısa sürede çözdü.  Elde edilen bilgilere göre Yusuf H.’nin 6 ay önce Sarıyer’deki müzikholde çalışan Burcu S. (38) ile tanıştı. Ve 2 ay kadar görüştüler. Bir süre sonra aralarında sorun çıktığı ve bu sebeple Burcu S., Yusuf H. ile görüşmeyi bıraktı. Bu ayrılık sonrası Yusuf H.’nin birkaç kez müzikhole gelip Burcu S. ile görüşmek istedi. Ancak Burcu S. bir daha görüşmek istemediğini belirtti.

KATİLİN SOĞUK KANLILIĞI KAMERAYA YANSIDI

Şüpheli Yusuf H.’nin olay akşamaı ilk 00.00 sıralarında geldiği ve daha sonra mekandan ayrıldığıı tespit edildi.  Daha sonra gece 02.45 sıralarında tekrar müzikhole gelen şüpheli, Burcu S.’nin oturduğu masada iki kişiye direk ateş açtı. Olay anına ait güvenlik kamera kayıtları da ortaya çıktı. Görüntülerde müzikhole gelen şüpheli, içerde soğukkanlılıkla ateş ettiği görülüyor. Daha sonra sakin bir şekilde olay yerinden ayrıldığı görülüyor.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Olayın ardından hareket geçen Cinayet Büro Amirliği  ekipleri  zanlıyı kısa sürede Tuzla’da saklandığı evde yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından zanlı Yusuf H. adliyeye gönderildi.

Haber Kaynağı : 12punto