Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-sariyerdeki-muzikholde-yasanan-cinayette-gelisme-4-kisi-yakalandi-18124

Sarıyer'deki müzikholde yaşanan cinayette gelişme: 4 kişi yakalandı

İstanbul Sarıyer’de müzikholde 1 kişinin öldüğü 2 polisin yaralandığı olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyette götürüldü.


Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Huzur Mahallesi’ndeki bir müzikhole dün sabaha karşı 5 kişilik bir grup gelerek içeri girdi.

Müzikhol çalışanları bellerinde silahlar olan grubu dışarı çıkarmak istedi. Aralarında yaşanan tartışmanın ardından grup istemeyerek de olsa dışarı çıktı. 

Müzikholden ayrılan grup bir süre sonra motosikletlerle geri döndü. Silahlarını çıkaran saldırganlar müzikholü kurşun yağmuruna tuttu.

Saldırganların açtığı ateşte 2 polis ve 2 müzikhol çalışanı yaralanırken, taksici olduğu öğrenilen Mehmet Salih Şalıslıoğlu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken yaralılar da hastanelere götürüldü. Polis ekipleri, saldırganların kimliklerini belirleyerek yakalamak için müzikhol ve çevresindeki kamera görüntülerini toplayarak inceleme başlattı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan incelemeler sonrasında tespit edilen 4 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haber Kaynağı : 12punto