Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-somali-cumhurbaskani-motokurye-gocerin-esi-oznur-gocerle-konustu-11428

Somali Cumhurbaşkanı, motokurye Göçer'in eşi Öznür Göçer'le konuştu

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud telefon üzerinden oğlunun öldürdüğü motokurye Yunus Emre Göçer'in eşiyle konuştu.

İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak hayatını kaybetmesine neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan ek raporda "asli kusurlu" bulunmuştu. 

Kocasının öldürülmesi sonrasında hakkını aramak için büyük bir savaş veren Öznur Göçer, eşine çarparak ölümüne sebebiyet verdikten sonra yurt dışına kaçan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyp Mahmud'un Türkiye'ye getirilmesi için çağrılarını yineliyor.

SOMALİ CUMHURBAŞKANI'YLA GÖRÜŞTÜ

Resmi kaynaklar üzerinden Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'un Türkiye'ye getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğüne dair açıklamalar yapılırken, Öznur Göçer'in bir avukatlık bürosunda Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydı ortaya çıktı.

Telefon görüşmesi sırasında çekilen görüntülerde Somali Cumhurbaşkanı'nın Öznur Göçer'e başsağlığı dilediği ve eşinin ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdiği görülüyor. 

Videoda "Türk adalet sistemine güvenimiz tamdır ve saygımız sonsuzdur" diyen Cumhurbaşkanı "tüm bu süreçe, her şey gerektiği gibi devam edecektir, ben sadece bir baba olarak sizlere başsağlığı dileklerimi iletmek istedim" şeklinde konuşuyor.

Haber Kaynağı : 12punto