Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-supheli-araci-durduran-polisler-arama-yapti-dolmadan-uyusturucu-cikti-23560

Şüpheli aracı durduran polisler arama yaptı: Dolmadan uyuşturucu çıktı

İstanbul Sarıyer'de yunus polislerinin şüphe üzerine durdurdukları otomobilde arama yaptılar. Araçta bulunan dolmalık biberler içerisine fişekler halinde zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi. Otomobilde bulunan 1 şüpheli tutuklandı.


Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

İstanbul'da yunus polisleri araç uygulamalarındaki detaylı aramaları nedeniyle uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası haline geldi.

Uygulamalarda yunus polislerden kurtulmak için uyuşturucu kullananlar ve satıcılar da polise yakalanmamak için çeşitli zulalama yöntemlerini uygulamaya başladı. Bunun son örneği de dün Sarıyer'de yaşandı.

DOLMADAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Uygulama yapan yunus polisleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdular. Sürücüyü aşağı indiren yunus polisleri otomobil içerisinde yaptıkları detaylı aramada bir suluğun kapağını açtıklarında içerisinde 2 fişek halinde uyuşturucu ele geçirdiler. Detaylı aramalarını devam ettiren yunus polisi bu kez de poşet içerisinde bulunan 'Dolma biberlerin' içini açtıklarında gözlerine inanamadılar.

TUTUKLANDI

Polis uygulamalarından uyuşturucuyu geçirmek isteyen şüphelinin, fişek halindeki uyuşturucuları dolmalık biberin içine koydukları ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüpheli A.S emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece "uyuşturucu madde imali ve ticareti" suçundan tutuklandı.

Haber Kaynağı : 12punto