Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-taksici-durdurulmadigi-halde-denetime-girdi-devletimi-seviyorum-3885

Taksici durdurulmadığı halde denetime girdi: 'Devletimi seviyorum'

Eminönü'nde bir taksici durdurulmadığı halde denetime girdi. "Bilerek durdum. Devletimi seviyorum ağabey" diyen taksicinin belgelerinde eksiklik görülmedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik ekiplerince Eminönü’nde denetim gerçekleştirildi. 

Yolcu seçen, belgeleri eksik olan ve trafik kurallarına uymayanlar hakkında işlem yapıldı. Emniyet kemeri takmadıkları belirlenen iki kişiye 436'şar TL, trafik işaretlerine uymayan bir sürücüye 436 TL, ehliyet bulundurmayan bir kişiye 951 TL ve bir başka sürücüye ise bin 671 TL ceza kesildi.

"DEVLETİMİ SEVİYORUM"

Öte yandan denetimde ilginç de bir an yaşandı. Bir taksici memurların kendisini durdurmadığını, kendi rızasıyla durduğunu söyledi. Taksici, "Bilerek durdum. Hiç kimse ehliyetimin cezası var mı yok mu diye kontrol yapmıyordu. O yüzden yani. Bir kontrole gireyim dedim. Memurlar durdurmadı yani. Zaten mecbur, yapsınlar. Herkes işini yapsın. İşini yapmasa bu ülke yürümez. Devletimi seviyorum ağabey" diye konuştu. Bu sürücünün kontrollerinde, belgelerinde herhangi bir eksik ya da olumsuzluk olmadığı görüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik ekiplerince taksicilere yönelik gerçekleştirilen denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Haber Kaynağı : İHA