Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan ile AKP'li Nihat Zeybekci arasındaki 'İsrail'le ticaret' kavgası büyüdü

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesinin yazarlarından İsmail Kılıçarslan ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci arasındaki 'İsrail'le ticaret' polemiği büyüyor. Zeybekci, kendisine 'Geri zekalı' diyen Kılıçarslan'a isim vermeden yanıt verdi. Kılıçarslan ise Zeybekci'nin paylaşımını alıntılayarak "Sizi, İsrail ile ticareti legalleştirme çabanız için suçluyorum ve tüm sonuçları göze alarak size bunun için hakaret ettim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan ile AKP'li Nihat Zeybekci arasındaki 'İsrail'le ticaret' kavgası büyüdü

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci İsrail'le yapılan ticareti “Katliamı şiddetle kınıyoruz, eyvallah ama diğer taraftan da İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke” sözleriyle savundu.

Zeybekci'nin bu sözlerine tepki gösteren Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Gazze süreci boyunca bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım. 'Eyvallah' diyor yahu soykırım için. Yuh artık. Yazıklar olsun" ifadelerini kullanmıştı.

ZEYBEKCİ, İSİM VERMEDEN YANIT VERDİ

Zeybekci ise, isim vermeden Kılıçarslan'ın 'geri zekalı' ve 'gerzekçe' çıkışına "Muhatabına gerzek dediğin kadar gerzek, Geri zekalı dediğin kadar kadar geri zekalısın. Her neye layık gördüysen sende en az ona layıksın. 'Aklın ihtişamı, görkemi nezakettir, zerafettir.' Vesselam” yanıtını vermişti.

KILIÇARSLAN'DAN JET YANIT

Kılıçarslan'dan Zeybekci'ye yanıt gecikmedi.

“Öyle etraftan dolaşmayın bence. Sizi etiketleyerek, tek tabanca, jetonsuz yazdım ben yazdıklarımı. Gücünüzün nelere yetebileceğini de hesap etmeden yaptım bunu üstelik. Sizi afallatan da bu oldu zaten" diyen Kılıçarslan, şu ifadeleri kullandı; 

"Sizi, İsrail ile ticareti legalleştirme çabanız için suçluyorum ve tüm sonuçları göze alarak size bunun için hakaret ettim. 

Gazze'deki çocukların en azından "kablolar" kadar değerli olduğu bir dünyayı, bir anlayışı, bir Türkiye'yi savunmaya devam edeceğim. 

Tekrarlayayım: Soykırıma "eyvallah" ettiğiniz o sözleriniz yüzünden sizden hem bu dünyada hem mahşerde davacı olacağım.”



Haber Kaynağı : 12punto

AKP İsmail Kılıçarslan İsrail Nihat Zeybekci ticaret