Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yılbaşı gecesi hava nasıl olacak?

Meteoroloji raporlarına göre, İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı bölgelerinde, yılbaşı gecesi yer yer yerel yağışlar beklenmektedir. Yağışların etkisi 2 Ocak Salı günü artacak ve haftanın ilerleyen günlerinde ülkenin genelinde yaygın hale gelmesi tahmin edilmektedir.

Yılbaşı gecesi hava nasıl olacak?

Türkiye genelinde yağışsız bir hafta geçirdikten sonra, yılın son günü İstanbul çevresi ve İzmir'de yerel yağışlar beklenmektedir. Sabah saatlerinde sis ve pusun etkili olması öngörülmektedir.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların yeni yılın ilk günlerinde de aynı seviyede devam etmesi beklenmektedir. 30 Aralık'ta batı bölgelerinden giriş yapacak yağışların, 31 Aralık'ta İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde yer yer görülebileceği tahmin edilmektedir.

Meteoroloji tahminlerine göre, yılın son günü başlayacak olan yağışların 2 Ocak Salı günü etkisini artırması beklenmektedir. Haftanın ilerleyen günlerinde yağışın yurdun geniş bir bölümünde etkili olması tahmin edilmektedir.


Haber Kaynağı : 12punto

Meteoroloji yeni yıl Türkiye