Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
36,9915
Dolar
Arrow
34,2844
İngiliz Sterlini
Arrow
44,3446
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.714

Youtube çöktü mü? Ne zaman açılacak? Neden açılmıyor?

TUSAŞ saldırısının ardından Youtube ve Twitter erişim sorunları yaşandı. Twitter'a kısmi erişim sağlanırken, Instagram tamamen kapandı. Kesintilerin saldırıyla bağlantılı olup olmadığı merak ediliyor.

Youtube çöktü mü? Ne zaman açılacak? Neden açılmıyor?

Ankara’da TUSAŞ önünde gerçekleşen terör saldırısının ardından sosyal medya platformlarına erişimde sorunlar yaşandı. Twitter ve Instagram kullanıcıları, platformlara erişim sağlayamayınca bu kesintilerin saldırıyla bağlantılı olup olmadığını araştırmaya başladı.

NE OLDU?

Ankara'da bulunan TUSAŞ tesislerinde saldırı meydana geldi. Saldırı sonucunda şehit ve yaralıların olduğu açıklandı. Yaralılar hastanelere sevk edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısıyla ilgili soruşturma başlattı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonucu 3 şehit ve 14 yaralı olduğunu bildirdi.

TWİTTER’A KISMİ ERİŞİM, INSTAGRAM’A ULAŞILAMIYOR

Kullanıcılar, saldırının ardından Twitter’a kesintili olarak erişebilirken Instagram’a tamamen erişemediklerini bildirdi. Yaşanan sorunlar nedeniyle sosyal medyada, platformlara getirilen kısıtlamaların saldırıyla bağlantılı olup olmadığı yönünde spekülasyonlar arttı.

Yetkililerden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, güvenlik gerekçesiyle sosyal medya platformlarına erişimin kısıtlanmış olabileceği değerlendiriliyor. Öte yandan, RTÜK tarafından saldırıya ilişkin haberlere yayın yasağı getirilmesi de dikkat çekti.

Gelişmelerle ilgili açıklamalar beklenirken, sosyal medya kullanıcıları sorunların giderilmesini talep ediyor.

 


Haber Kaynağı : 12punto